PLEASER

NÄR: Premiär 16.11.2021. Övriga föreställningar 18.11, 19.11, 21.11, 22.11, 24.11, 25.11, 26.11, 28.11 och 30.11. Alla föreställningar börjar kl 18.

VAR: I huvudstadsregionen.

VEM: Sonja Ahlfors, Mille Bostedt, Greta Lignell, Kaisa Lundán, Joanna Wingren, Ella Snellman och Saana Reijonen.

VAD:
Vad händer med en rörelse när en inte orkar vara arg mer utan mest känner sej trött?
PLEASER är en föreställning om en tid efter en rörelse som skakade om maktstrukturer och förändrade hur vi ser på övergrepp.

#metoo

PLEASER är en strategi. Att vara PLEASER är att vara normis. PLEASER är makt. PLEASER är att nicka och le då en egentligen vill punktera alla bildäck i stan, för att hämnas.
PLEASER är en interaktiv föreställning om solidaritet, hämndlystnad. Och efteråt: För vem förändras världen?
Blir en rörelse någonsin färdig och vem är nöjd med resultatet?

SPRÅK: Föreställningen spelas i huvudsak på svenska, men finns tillgänglig på engelska.

BILJETTER:
Istället för biljettintäkter tar vi emot en pant. Panten är 20 euro normalpris och 10 euro för studerande, arbetslösa och konstnärer. Vi accepterar endast kontanter. Alternativt kan du lämna ett föremål som pant. Föremålet ska enligt dig motsvara värdet av pantsumman. I slutet av föreställningen kan du välja om du vill ha panten returnerad eller om du donerar den till föreställningen.
Antalet deltagare är mycket begränsat så boka ASAP på info@blauefrau.com. Du måste förhandsboka för att kunna delta i föreställningen. Du får information om plats när du bokar din biljett.

GRAFISK DESIGN: Johan Isaksson